OP HOL naar Dubai!

Van 8 tot en met 11 september a.s. staat er een 4-daagse Europaweek op de planning. Maar laat ik nou op 10 september een geheel onverwachte hele leuke afspraak hebben waarvoor ik echt heel heel erg graag vrij zou willen zijn die dag. Verdorie…Ik leg me er bij neer,..een vliegrooster is een vliegrooster. Als je eenmaal ingedeeld bent kan je niet even met een collega bellen om van dienst te ruilen. Sinds ik vlieg kan ik niet overal bij zijn, helaas pinda…Helaas HEMA tompoes!

Maar ja, er is wel echt iets heel heel leuks op 10 september… Het zit me niet lekker en zondagmiddag overweeg ik toch het verhaal voor te leggen bij crew control. Ze beheren daar de roosters van 10.000 man/vrouw cabinepersoneel.. We kunnen niet allemaal met onze persoonlijke perikelen komen want dan hebben ze een zesdubbele afdeling nodig. Pfff ok, er is geen vulkaan uitgebarsten en het weer is normaal rondom Schiphol. Misschien hebben ze even tijd voor stewardess X met personeelsnummertje 42-en-nog-wat.

Heel voorzichtig breng ik mijn verzoek… Ik heb ze nog nooit eerder gebeld en heb geen idee hoe ze zullen reageren. En tja, ze reageerden heel normaal natuurlijk! Ik heb nog niet eens verteld om wat voor leuks ik zo graag vrij wil zijn en er wordt gelijk gevraagd of ik wel op woensdagochtend terug kan komen. Er staat een 4 om 2 Europa week op mijn rooster en daarvoor in de plaats krijg ik een 3 om 3 reis naar Dubai. Beiden hebben een omloop van 6 dagen dus de Dubai past er mooi tussen in mijn rooster. Het is GELUKT!!!

Ik bedank ‘m 1000x voor zijn hulp! “Stttttt niet doorvertellen aan je collega’s he” Ehhh nee, natuurlijk niet… Ik zet gewoon op m’n blog hoe blij ik ben! Dus dan zit ik toch aan de koffie met tompoes bij het ontvangst of misschien wel een lekker HEMA wijntje de 10e …Want ik mag en kán naar de HEMA Blog Academy!!

Jong, oud, beginnend en ervaren..In totaal krijgen 1000 bloggers een kijkje achter de schermen en tips om goed te leren bloggen. Voor HEMA uiteraard. Ik ben OP HOL! Als ik voor tompoezen zorg, kunnen we dan woensdag een beetje optijd landen captain?

hema tompoes

3 gedachtes over “OP HOL naar Dubai!

    • Hoi! Leuk van je te horen, ik heb je later niet meer gezien! Voor ervaren bloggers misschien een tegenvaller maar ik zie het positieve er wel van in, het is leuke exposure voor je eigen blog en wat er tot dusver is geblogd vind ik echt leuk om te lezen en ook passen bij de HEMA. Ik ga even je site bekijken! Groetjes Linsey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s